با سلام و خسته نباشید بعضی از دکتر ها میگن (قبل از اینکه کودک شش ماهه بشه )اگر وزن کودک به دوبرابر وزن ابتدای تولدش رسید میتونه غذا رو شروع کنه آیا این غذیه علمیه یا باید حتما شش ماهش تموم بشه بچه من پنج ماه دارد با تشکر
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام بله پایان ٦ ماهگی قانون تغییر ناپذیر نیست و درصورتیکه شیرخوار وزن گرفته باشد با نظر متخصص تغذیه می توان غذا را شروع نمود با احترام دکتر پیام فرح بخش