پسر من ٢١ماهشه وقدش نسبت به همسناش کوتاهه موقع تولد ٤٧بود و الان حدود ٧٧.هرجامیرم خیلیها میگن که قدش کوتاهه و خیلی ناراحتم کرده،وقتی کنار بچه های دیگه وایمیسته و میبینم که کوتاهتره خیلی عذاب میکشم من خودم قدم ١٦٨و ،همسرم ١٧٢، کلا کم غذاست و هرغذایی رو نمیخوره خیلی براش نگرانم اینم بگم که وزنش هم کمه حدود ٩کیلوئه،اگه اهی واسه افزایش قدش میدونید به من بگید ممنونم.
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی باید خوب بخوره دریافت کافی آهن کلسیم و ریز مغذی های موجود در تمامی گروههای غذایی میتونه در افزایش قد موثر باشه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=676874 این تاپیک کودک من هست می تونید اطلاعات خوبی در مورد تغذیه توش پیدا کنید.