سلام،خسته نباشید،من ۷ماهه باردارم،حدود یک ماهه دندوندرد شدیــــــــد دارم.هرجام دندونپزشک رفتم واسم کار خاصی نکردن جز پانسمان دندون سوراخم.ولی کل فکم درد میگیره.هیچی روم اثر نداره.تازگی از عطاری عصاره میخک گرفتم.میمالم ب لثه دردناکم.واقعا تاثیر داره.نباشه نمیتونم با این دردای شدید کنار بیام.حالا شنیدم ک میخک واسه باردارا ضرر داره.واقعا ناچارم از درد شدید.اخه چه ضرری داره؟؟؟برای جنین مشکلی پیش میاره یا زایمان زودرس؟منکه نمیخورمش.تروخدا ج بدید
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام میتوانید با مشورت پزشکتان از میخک استفاده کنید بهتره پیش دندانپزشک حاذق بروید اگر پزشک خوبی باشد حتما کار دندان شما را انجام میدهد زیرا این دردی که شما تحمل میکنید ضررش بیشتره