سلام وقت بخیر

بنده 8ساله ازدواج کردم همسرم من توی این 8سال هیچوقت به من اعتماد به نفس ندادت بلکه کاملا سرکوب کرده توی زمینه رانندگی دائم گفت دیر یاد میگیری من کلا منصرف شدم خواستم مربی یوگا بشم اموزش ببینم کاملا سرکوب کرد که زمان بره نمیشه و حتی الان که دخترمو پیش دبستانی ثبت نام کردم جای خوبی هست فقط از نظر مسیر با ماشین 5دقیقه یا 10دقیقه تو راه هستیم میگه تو نمینونی صبح به صبح ببری خسته میشی یعنی تو دل منو خالی کرد حتی برای کوچکترین کار. باعث شد من به خودم شک کنم که وسط مدرسش نکنه خسته شم با سختی ببرم بیارم

من چیکار کنم حرفاش برام تاثیری نداشته باشه؟ این فقط مثال کمی بود گفتم کلا هیچوقت بهم اعتماد به نفس نمیده.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست و همراه گرامی
منتظر تایید و نگران عدم تایید دیگران هستید… و چون نگران هستید ،احساس بدی دارید و به دنبال احساس بد اتفاقات بدی رو تجربه می کنید… روی عزت نفستان کار کنید ، روی خودتان کار کنید، سعی کنید با تمرکز بر نکات مثبت خودتون و شناسایی توانایی و قدرت های خودتون ، هماهنگ بشید با خود درونتون ، در آن وقت به مرحله این می رسیدکه دیگه هیچ کس و هیچ چیز براتون مهم نمیشه الا خودتون و احساس خودتون… وقتی به این مرحله برسید و مهم نباشه نظر همسرتون ، خود به خود خواهید دید که همه عاشق شما شدن و همسرتون هم کاملا عوض شده و مرتب قدردان شما خواهد بود …