احساس عجيبی به نامزدم دارم

آخه وقتی تنهاییم یکم بهم توجه میکنه ولی وقتی میریم خونه مادر شوهرم توجه زیادی به من نمیکنه و وقتی مادر شوهرم کنارش میشینه و صبحت می‌کنیم

وسط صبحتمون نامزدم دست به جاهای خصوصی مادرش میزنه

این طبیعیه رفتاراش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

با پوزش فراوان من متوجه بیان مسئله شما نمی‌شوم اینکه دست به جاهای خصوصی مادرش می‌زنه به چه نحوی و به چه شکلی هست مهم است بعضی از پسرها لپ مادر خود را می‌کشند قلقلکشان می‌دهند بیان نکردید به چه شکلی دست به جای خصوصی می‌زنه اگر این مسئله به طور جدی باشد حائز اهمیت است حتماً با مشاور مشورت کنید قبل از اینکه وارد زندگی زناشویی شوید