احساسات نوجوان

سلام

یه دختر ۱۷ ساله هستم

خانوادم خیلی هوامو دارن و همه جوره پشتمن

ولی من با این وجود خیلی احساس تنهایی میکنم هیچ دوستی ندارم که باهاش راحت باشم و احساس صمیمت بکنم

حس میکنم واقعا انسان بی ارزشی‌هستم و لیاقت این رو ندارم که از طرف آدم دیگه ای محبت و آرامش دریافت کنم

این موضوع به کل بهمم ریخته

از ترس دنیایی که توش پر از تنهایی هست به گوشی پناه بردم و این داره روز به روز منو از واقعیت دور تر میکنه

هیچ هدفی یا برنامه ای برای زندگیم ندارم کاملا از درون پوچ شدم

یه جورایی کاملا به این باور پیدا کردم که نمیتونم پس دست از تلاش برای هر چی که بود کشیدم

به شدت آدم تنبلی شدم

منی که قبلا برای خودم ارزش هایی داشتم

خیلی دلم میخاد که مثل خیلی از بچه های مدرسه دوستی داشته باشم که بتونم حرفامو بهش بزنم بتونم باهاش درس بخونم

با هم بتونیم بگذرونیم این مرحله از زندگی رو

ولی الان از نظر عاطفی به جز مادرم به هیچ کس تکیه نکردم

ولی خب این حرف ها رو نمیتونم به مادرم بگم

به یکی نیاز دارم همسن خودم ، با طرز تفکر یک نوجوان

این مسئله باعث شده حتی به درسم لطمه بخوره

و هیچ تمرکز و علاقه ای برام نمونده در صورتی که قبلا با اشتیاق سمت درس میرفتم

هر روز درس‌خوندنو یه تعویق میندازم و با این احوال چیزی جز یه آینده و تیره و تار نصیبم نمیشه

از طرفی توان اینکه خودم تنها بتونم خودمو از این منجلاب نجات بدم ندارم

دیگه واقعا از این ادم تنبل وبی هدف و اهمال کار داره حالم بهم میخوره

واقعا نیاز دارم یکی کمکم کنه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و عرض ادب
تشكر از حسن اعتماد شما بزرگوار.پيشنهاد ميكنم با توجه به شرايط روحي و بهداشت روان خودتون حتما در اسرع وقت با روانشناس كودك و نوجوان مشاوره حضوري داشته باشيد تا عوامل بروز دهنده و تدوام بخش اين رفتارهاي شما شناسايي و برطرف بشه.ظاهرا شما كمي افسردگي پيداكرديد كه با سابقه خوب روانشناختي قبلي تا حد مناسبي خودتون رو مديرت كرديد اما بهتره حتما كمك حرفه اي دريافت نماييد.
پرتلاش و صبور باشيد.