همسرم ۳۵,سالشه و من ۲۸احساس میکنم همسرم خیلی سرده،خیلی ناراحتم با اینکه ظاهرم خوبه ولی الان تقریبا دو ماهه که همسرم سمتم نیومده و از وقتی که دختر کوچیکم که یکسال و نیمه به دنیا اومده جای خوابش رو ازم جدا کرده،بارها ناراحتیم رو بهش غیر مستقیم  نشون دادم ولی اهمیتی نمیده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

وقتی فرزندی متولد می‌شود رابطه زناشویی دستخوش تغییرات می‌شود و اینکه شما ایشان را رها کردید و خودتان را وقف فرزندتان کردید غیر مستقیم معنا ندارد خیلی رو راست و مسقیم و واضح با همسرتان به گفتگو بشینید و این فاجعه ای که دو ماه با شما همبستر نشده رو برطرف کنید.از مشاور فورا کمک بگیرید هردو ..تاکید میکنم هردو...و فرزندتان را از اولویت خارج کنید و بررسی کنید که جدا شدن جای خواب همسرتان چه علتی داشته است..بیشتر مادرها از وقتی که زایمان می‌کند با فرزند متولد شده می‌روند روی تخت.و مردها هم سر از وسط حال ور می‌آورند.مادرها سرگرم رفلاکس و بیخوابی و شیر دادن هستند و نقش همسر بودنشان را فراموش می‌کنند. همسرتان سرد نیست بلکه شرایط بچه داری سرد و سخت هست.از بزرگتری مثل مادر و مادر همسرتان برای بچه داری کمک بگیرید و ۱ سال و نیم غافل بودید و همسرتان هم به جای کمک و همدلی و نوازش از خدا خواسته جاشو جدا کرده سریعا در پی جبران باشید هم شما و هم همسرتان.