گریه مدام بچه یکسالو نیم

سلام خانمی ۳۱ ساله هستم و صاحب یک فرزند دختر یک سالو نیم.

دخترم زمانی که در جمع هستیم با بچه ها و دیگران بازی میکند.

وقتی در خانه تنها میشود خیلی بهانه میگیره و گریه میکنه حتی نمیتونم تا اشپزخانه بروم برای خوردن یک لیوان اب!

بعضی وقتا صبرم تموم میشه و سرش داد میزنم،من و همسرم از این وضعیت خسته شدیم.لطفا راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روز بخير
در مرحله اول صبرتون رو بيشتر كنيد تا احساس نااميدي و لجبازي در فرزندتون ايجاد و شدت نگيره.در قدم دوم بايد ببينيم چه عواملي باعث اين رفتار دختر شما در منزل شده و ادامه پيدا كرده .برخي اوقات صرفا براي جلب توجه هست برخي اوقات براي اضطراب جدايي ميتونه باشه . بخصوص در شرايط سني فرزند شما اضطراب جدايي به شدت پررنگ شده و خودش رو بيشتر نشون ميده.روزانه حدود نيم ساعت بازي با او ميتونه كمك خوبي باشه.
پرتلاش و صوبر باشيد.