سلام من 20سالمه_متاهلم_ظرف یکسالونیم حدود8بارازقرصای اورژانسی استفاده کردم_یک هفته بعد از خوردن قرص اورژانسی بخاطر رایطه محافظت نشده پریود شدم_الان 2هفته گذشته_بعدازرابطه جنسی محافظت شده و عادی صبح بعد از حمام متوجه خونریزی شدم. علتش چی میتونه باشه؟من چیکار باید کنم؟ مرسی
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول باید بررسی شود ولی خوب قرص های اورژانس هم پریود را به هم می ریزند.