نوجوانی

من در دورانی هستم که تمام دوستان مدرسه و خانوادم سمی هستند و این منو به شدت ازار میده و هیچ راه چاره ای برای فرار از این انسان های سمی و بی شعور وجود نداره

قشنگ توی برزخ گیر کردم

دوستان مدرسم سمی و بیشعورن و خانوادمم به طور خالص ازار دهنده

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
دقيقا نفرموديد از چه لحاظ سمي هستند .آيا صرفا احساس مي كنيدازنگاه شما اونها سمي هستند يا دلائل و مستنداتي داريد بر اين ادعا.خيلي از نوجوان ها در رابطه با اطرافيان احساس سمي بودن رو عنوان ميكنند اما در بررسي و ارزيابي به طور قطع لزوما اين موضوعات ثابت نميشه والبته در يكسري از موارد هم صحيح هستش.پيشنهاد ميكنم براي بررسي بهتر و دقيقتر با روانشناس نوجوانان ملاقات حضوري داشته باشيد تا ارزيابي باليني و مصاحبه تشخيصي بهتري صورت بگيره.
پرتلاش و صبورباشيد.