تصمیم درست گرفتن حین اختلافات ما بین دخترم ودامادم

سلام وقتی دخترم در مورد شوهر ومادرشوهرش میگه من باید چکارکنم تایید کنم دخترمو تا ارامش بگیره یا باید بگم گوش نمیدم چون مجبورم عکس العمل نشون بدم چون نمیدونم باید چکار کنم تا بهترین کار باشه ودرضمن دخترم هم اروم شه

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

مادر گرامی. عزیز دل...شما گوش شنوا باشید و امنیت برای دخترتان.از مشاور کمک بگیرید تا بتوانید راهنمایی درستی به دخترتان ارائه دهید.با او همنوایی نکنید چرا که شرایط برایش دشوارتر خواهد شد.هیچ چیزی بالاتر از بودن و شنیدن نیست و درصورت مشکل از جانب دخترتان میتوانید معایب او و خطاهای اورا بهش متذکر شوید.