امتحان دارم و خونه شلوغه نمیتونم درس بخونم

برای درس خوندن تمرکز ندارم چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
متوجه هستم که در شرایط پر از استرس فصل امتحانات هستید که دوست دارید بهترین خود را داشته باشید با شرایطی هم که مطرح کردید انرژی زیادی از شما گرفته شده که می توان به شما حق داد اما بدانید که رویش و موفقیت در چنین شرایطی بسیار دشوار است اما دیدن نتایج بسیار دلنشین پس همچنان به مسیر خود ادامه دهید پر توان و پر انرژی
با خانواده درمورد امتحانات و اینکه تصمیم دارید درس بخوانید صحبت کنید و از آنها بخواهید تا با شما همکاری کنند
سعی کنید محیطی مثل کتابخانه را در نظر بگیرید هم میتوانی از کتاب های موجود استفاده کنید و هم محلی مناسب برای مطالعه هست
زمان هایی مثل اول صبح ها را که ممکن است پر انرژی تر باشید و همه خواب هستند را انتخاب کنید