4برابر شدن بتا . طبیعیه؟

سلام روز بخیر . من روز موعد پریودم بتا دادم نتیجه .شد 64.5 . بعد از 48 ساعت تو همون ازمایشگاه قبلی تکرار کردم که شد 258. یعنی 4برابر شد . مگه نباید  برابر شه؟ سونو واژینال دادم چیزی توی رحمم ندید . نگرانم .

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مقدار افزایش اچ سی جی نرمال است .تا وقتی اچ سی جی به 2000 نرسیده ساک حاملگی دیده نمی شود . جهت بررسی از نظر بارداری خارج رحم تحت نظر پزشک خود باشید .