با عرض سلام پسر هشت ساله ای دارم که دو هفته ست خارش مقعد داره آزمایش انگل هم ازش گرفتیم ولی مشکلی نداشت قبلا واسه دستشویی رفتن خیلی وسواس داشت وخیلی دیر بیرون میومد و حسابی خودشو می شست می گفت تمیز نشدم ،آیا ربطی به این موضو ع نداره ، علتش چی می تونه باشه خیل ی نگرانشم لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم .ممنونم از زحماتتان
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

با سلام اگر خارش کودک شبها بیشتر میشود امکان دارد به خاطر کرمک باشد که شبها به ناحیه مقعد آمده و تخمگذاری میکند که ممکن است در آزمایش مشخص نشده همچنین ممکن است به دلیل شستشوی زیاد نوعی حساسیت پوستی برای کودک ایجاد شده باشد حتما تئسط پزشک معاینه شود.