سلام از استیصال مجبور به طرح در اینجا شدم و امید دارم که نتیجه ای بگیرم برای برادرم زن گرفتیم که مشکلات رفتاری دارن و ما میترسیم ازعواقب ان ۱-توجه به یک خرید به طوری که مدام ان را چک میکند و زل میزند و توجه میکند ۲-حرص به غذا به شکل عجیب ۳-بلند صحبت کردن ۴- زل زدن به یک نقطه ایشون فوق لیسانس زبان هستن کلا رفتارهای عجیب زیاد دارن بعدا شب مهمانی خواهرشون با رفتارهای وحشتناک عصبی و غیر عادی مهمانی رو بهم زدن که گفتن ایشون وسواس شدید داشتن که دارو مصرف میکنن و توانایی نگه داشتن بچه خود را ندارن ایشون و گفتن الان باردارن نمیتونن دارو بخوردن اینطور رفتار میکنن من ار یک بیماری ارثی میترسم عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم ممنون
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با ما مطرح کردید. وسواس میتونه زمینه ارثی داشته باشه. هر چه زودتر درمان را شروع کنند امکان بهبودی سریعتر بیشتر هست. موفق باشید فیروزه سخندانی مشاور ازدواج و سکستراپیست 88225819