عمل کلستاتوم وجراحی ماستوئید عمل سختی هستش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

بستگی به شرایط بیمار داره

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

کلستاز در بارداری

پاسخ سلام٣٧ هفته ختم دهيد زيرا كلستاز براي كبد شما ضرر دارد،،، بلافاصله بعد اززايمان روبه بهبود ميرويد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد

کلستاز در بارداری

پاسخ سلام دوست عزیز خیر بهتر است از عرق کاسنی استفاده کنید مشکل جدی وجود ندارد موفق باشید

کلستاز بارداری

پاسخ شما باید مرتب آنزیمهای کبدی رو چک کنین ...چربی نخورید و سونوی کبد و کیسه صفرا بدید...دارو تون رو هم ادامه بدین.

کلستاز بارداری

پاسخ سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر اگر درمان شوید مشکلی به وجود نمی آید بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا مشکل شما درمان شود موفق باشید