با سلام و خسته نباشید. من تو سی و پنج هفتگی به علت کلستاز بارداری بچه مو از دست دادم. در ضمن در کیسه صفرا م سنگ به اندازه 17 میلی دارم. الانم آزمایش دادم باز آنزیم کبدم بالاست. آیا آنزیم کبد با سنگ کیسه صفرا ربطی داره؟ چون دکتر گفته بازم حامله بشی کلستاز میگیری. الان من باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر اگر درمان شوید مشکلی به وجود نمی آید بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا مشکل شما درمان شود موفق باشید