سوال حقوقی

با سلام و احترام

می خوام از همسرم طلاق بگیرم خونه و ماشین داره و معتاد نیست پلیس هم هست،دو بار بهم خیانت کرده و مرد زندگی نیست در کنارش خیلی زجر میکشم تا الان هم بخاطر دختر ۶ سالم خیانتشو ،رفتاراشو ،وابستگی به مادرشو،بی محبتی هاشو ،اخلاق بدشو،تحمل کردم که مجدد با یه خانمی صمیمی شد توس بازی پنکو،بی اعتمادی دمار از روزگارم در آورده دارم بیمار میشم و دیگه نمی تونم ادامه بدم می خوام جدا بشم،تنها مدرکی که دارم سکس چت های خرداد ماهشون هست،دلیل دیگه ای برای طلاق ندارم، و بخاطر شغلم مجبورم الان خونه همسر بمونم،سه دانگ خانه مال من ۳ دانگ مال همسرم هست،با اجرا گذاشتن مهریه میتونم  ۳ دانگ خانه که داره را بگیرم ؟یا قاضی میگه محل زندگیشه و به من نمیدن؟؟

و اینکه برای حضانت دخترم فعلا اقدام نکنم؟چون نقطه ضعفم بچمه واونا هم می دونن(همسرم و مادرش ادمای کینه ای و لجبازی هستن)

اگر مهرمو بزارم اجرا بد نمیشه تو خونه همسر بمونم؟

می خوام درخواست مشاوره ابتدا بزنم که با جوابش برم در خواست عسر و هرج بدم

مهریه را همراهش اجرا بزارم؟یا صبر کنم؟

خیلی زرنگه می ترسم قبل اجرا گذاشتن مهر اموالشو به نام یه نفر دیگه کنه ،و چون پلیسه همه چیو بلده

نمی دونم چطور شروع کنم و چیکار کنم

رفتم پیش وکیل میگه ابتدا برو درخواست مشاوره بده

و ۲ تا ۳ سال طول میکشه

من میخوام اموالشو توقیف کنم تا تحت فشار قرار بگیره توافق کنه و طلاق بده

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل معلم
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
1. برای طلاق شما نیاز دارید یکی از شرایط دوازدهگانه سند ازدواج را برای دادگاه اثبات کنید.
2. یکی از موارد دوازدهگانه اثبات رابطه نامشروع هست و اثبات این موضوع سخت هست باید ترجیحا از طریق پیامک یا شبکه های اجتماعی ایرانی باشد تا بتوان امیدوار بود نتیجه گرفت.
3. در حال حاضر تا مبلغ یک میلیارد تومان از منزل را محاکم اجرای احکام البته بستگی به محل زندگی شما شاید کمتر یا بیشتر باشد بعنوان مستثنیات دین محسوب می کنند.
4. اجرای مهریه ارتباطی با نفقه ندارد و می توانید در منزل همسرتان باشید و مهریه را هم دریافت کنید.
5. حضانت دختر تا هفت سال با شماست و بعد از هفت تا نه با پدر و بعد از نه سال خوش تصمیم می گیرد با کدامیک زندگی کند.
6. بنظر من با توجه به شرایط شما اگر واقعا قصد طلاق دارید ابتدا نسبت به صدور اجرائیه از طریق دفترخانه ازدواج تنظیم کننده سند ازدواج اقدام کنید تا از انتقال اموال به اشخاص دیگر جلوگیری کنید.
7. ترجیحا سعی در اصلاح زندگی با گرفتن مشاوره و تلاش برای بازگشت همسرتان به زندگی کنید و در مرتبه آخر بعنوان آخرین راه حل اقدام به طلاق نمایید چرا که پا گذاشتن در مسیر دادگاه عواقب خوبی در پی ندارد.
موفق باشید