یه نفر از طریق پیام رسان خارجی هی منو تهدید میکنه. اگر بلاکم نکنی برات شر میشه برات دردسر میشه... منم خیلی ترسیدم...

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز
هنگامی که شخصی از طریق هر نوع فضای مجازی، دیگری را از وقوع امری نامشروع، نسبت به جان، مال، شرف و آبروی او یا بستگانش بترساند، جرم تهدید در فضای مجازی، محقق شده و مرتکب را با مجازات جرم تهدید در فضای مجازی، یعنی حبس، شلاق و جزای نقدی، روبرو خواهد کرد که نحوه شکایت از این جرم، با ثبت شکواییه آن، در دفاتر خدمات قضایی می باشد.