تزریقhcgو بارداری.

سلام . روز۱۲ پریود با ۳ تا فولیکول ۲۱ و ۱۶ hcgتزریق کردم و هیچ علائمی از تخمکگذاری نداشتم و الان ۱۳ روز از آمپول میگذره و همچنان علائمی  ندارم ممکنه باردار باشم یا خیر . در ضمن دوفاستونم دیشب تموم شد. و شیاف پروژسترونم استفاده میکنم ۷ روز دیگه باید استفاده کنم. قطعا تا قطع شیاف پریود نمیشم

 . میتونم شیاف رو قطع کنم چون از دکترم نپرسیدم تا کی ادامه بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

پروزسترون را قطع کنید و تست خونی بتا اچ سی جی انجام دهید .