کلومیفن و آمپول hcgو تاخیر در پریودی

سلام.من۱۲اردیبهشت پریود شدم از روز ۵تا۹ قاعدگیم روزی دوتا کلومیفن خوردم و روز ۱۲ سونو شدم که گفتن وضعیت تخمدان خیلی خوبه و حتی ماه دیگه نیاز به مصرف دارو نیست و فعاله.روز ۱۵ یه آمپول hcgزدم. و در این مدت قرص یدوفولیک و متفورمین و ویتامینEو کوآنزیم کیوتن مصرف میکردم ۱۴و ۱۷خرداد بیبی چک زدم و منفی بود ولی هنوز پریود نشدم علتش چی میتونه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام علت تاخیر در پریود شما از عوارض داروهای مصرفی می باشد اگر تا یک هفته دیگر پریود نشدید آن وقت باید پیگیری نمایید موفق باشید