تاخیر در پریود نوجوانان

سلام من متولد ۸۹ هستم و اولین بار زمستون قبلی پریود شدم بار دوم دو یا سه ما بعدش بعد ۱ اردیبهشت این پریودی زمانش خیلی کم بود. حدود ۳ روز با خونریزی کم بعد ۱ خرداد آخرش ۱ اردیبهشت سر جلسه آزمون تیزهوشان اینم بگم دوماه آخر یعنی اردیبهشت و خرداد خیلی استرس کشیدم این پریودی که سر جلسه اتفاق افتاد با شدت خیلی زیاد و طولانی بود تا الان پریود نشدم ولی یک بار رفتم دستشویی یه مقدار خون بود بعد زود پد گذاشتم ولی بعد پد هیچ اثری از خون نبود و دیگه تا الان من اصلا اصلا پریود نشدم نگران شدم اومدم اینجا بپرسم چون اینجا همه دارن درمورد اینجور چیزا حرف میزنن

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۲ جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دو سال اول پس از شروع قاعدگی پریود ها ممکن است نامرتب و با تاخیر باشد . اگر این مشکل در چند ماه اینده ادامه داشت جهت بررسی علت مراجعه کنید .