عشق در نوجوانان

سلام

16 سلامه یه سال پیش با یکی تو رابطه بودم و همو دوس داشتیم بخاطر همین پسر که 21 سالش بود بلافاصله تصمیم به خاستگاری گرفت

چند بار منو از پدرم خاستگاری کردن و رد شنیدن اما دست بردار نبود من چند باری تصمیم به تموم شدن رابطه گرفتم اما نذاشت گفت اگه پشت هم باشیم میشه

 از یه طرفم واقعا هیچ چیزی نداشت نه پولی نه خونه ای نه ماشینی تازه سربازیش تموم شده بود و من بالاخره جدا شم اما حالم خوب نبود گویا حال اونم بهتر از من نبوده

یه مدت از خودم یا از دوستم جویای حالم میشد وهی به دوستم تاکید میکرده تو این دوران بیشتر هوای منو داشته باشه

من بعد از یه مدت فهمیدم با دوست دختر قبلیش ک دل خوشی هم ازش نداشت وارد رابطه شده و این بیشتر از همه اذیتم کرد و دعوام شد باهاشون و تا یه مدت طولانی حرف نزدیم

بعد از همه اینا چن بار حرف زدیم

اونم تو این مدت پیشرفت خوبی داشت مدرک آرایشگری گرفت و الان جایی مشغول به کاره

خلاصه این آخریا که حرف زدیم فهمیدم اون با سه نفر هم زمان تو رابطست اما قبلا اینطوری نبود اصلا و من بیش از حد تعجب کردم دلیلشو ک پرسیدم گفت دیگ نمیخوام رابطمو با کسی جدی کنم

جدیدا خیلی خوابشو میبینم و حس میکنم هنوزم تو یه جایی از قلبمه

گاهی نگرانشم گاهی هم دلتنگ

میشه منو راهنمایی کنید..

بعد از یه سال با همهههه اینا طبیعیه بهش حس داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 16 جنسیت زن شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر برات مهم بوده و چقدر اذيت شدي
بهترين كار اينكه اگه تموم كردي سراغش نري و ازش خبري نگيري و اجازه بدي اين مرحله سوگ رو رد كني اين اقا هم قطعا دوره خشمي رو داره ميگذرونه و متوجه اسيبي كه به خودش و روانش ميزنه نيست لازم نيست براي دلسوزي كني يا دچار عذاب وجدان بشي هنوز فرصت كافي براي تجربه احساس رو داري بزار اين دوره اندوه بگذره و سعي كن روي خودت و اهدافت تمركز بيشتري كني.