چجوری خشمم رو کنترل کنم؟

من زمانی که عصبی میشم انگار خون به مغزم نمیرسه،مثلا نمیتونم با رفتارهای اشتباه پسرم کنار بیام با اینکه سنش کمه، بعضی وقتا کتکش میزنم شاید چند ماه یه بار که الهی دستم بشکنه همون لحظه، ولی وقتی که دارم میزنمش هیچی دیگه حالیم نیست نمیتونم خودم رو کنترل کنم😭حالم از خودم بهم میخوره، وقتایی که تحت فشارهستم تو زندگی تا پسرم کار اشتباهی میکنه سر اون خالی میکنم، توروخدا کمک کنید نمیخوام روحیه بچمو داغون کنم خیلی بچه بادرک و مظلومیه😭بمیرم براش الهی

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
در اسرع وقت براي مديريت خشم خودتون و اصلاحات رفتاري با يك روانشناس بزرگسال مشاوره بگيريد.قطعا بخشي از رفتارها و واكنش هاي كودك شما ناشي از عصبانيت و پرخاشگري خود شماست.
پرتلاش و صبور باشيد.