وقت بخیر شبا که چشمم از خواب باز میشه رو درو دیوار طرحو نقش مختلف میبینم چرا دیشب میدیدم دیوارا پر از ترک هستن اطرافیانم اصلا همچین چیزی ندیدن

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر

تصاویری که شما در قالب ترک ادراک می کنید توهمات هیپنوپامپیک هستند.

​​​​​​ توهمات هیپنوپامپیک Hypnopompic، شامل توهماتی است که در صبح و در هنگام بیدار شدن از خواب شکل می گیرد. وقتی شخصی این توهمات را تجربه می‌کند، چیزهایی را می‌بیند، می‌شنود یا احساس می‌کند که در واقع وجود ندارند.

در بیشتر افراد تجربه توهمات هیپنوپامپیک طبیعی است‌و جای نگرانی نیست. این توهمات به طور معمول به یک بیماری روانی یا جسمی زمینه‌ای مرتبط نیستند، اگرچه ممکن است که بروز این توهمات در افراد مبتلا به اختلالات خواب شایع تر باشد.

به طور کلی، توهمات، تجربیات حسی هستند که با آنچه در واقعیت اتفاق می‌افتد، مطابقت ندارند. توهمات ممکن است شامل داده‌های بصری، شنوایی، لامسه یا حتی بویایی باشند، با این حال واقعی نیستند.

 بروز توهمات هیپنوپامپیک نسبتاً شایع است و در بیش از ۱۲ درصد از افراد رخ می‌دهد

​​​