مشاوره همسرداری

سلام و عرض ادب

من چند ساله ازدواج کردم و متاسفانه چندتا سقط داشتم و هنوز صاحب فرزند نشدیم،طی این مدت همسرم بیشتر کنار پدرشونه یا دوستان یا هر کسی بجز من

دوست نداره خونه بیاد فقط برای خواب میاد و من از موقع ایی که ازدواج کردم تنها تر شدم

از لحاظ هوشی سطح هوشم پایینه و گیراییم خیلی کمه

یادگیریم کنده و خجالتی هستم

از دوست و آشنا و همکلاسی بارها شنیدم که گفتن من ساده لوح و ساده ام.

من نمیتوانم فکر کنم و عمل کنم تقریبا تمام زندگی شکست خوردم

هیچ موفقیتی ندارم،شغلی ندارم،هنری بلد نیستم.

سعی کرده ام ولی قدرت یادگیری ندارم.

چرا خدا من را خنگ آفریده که باعث رنجش خانواده و همسرم باشم.

نمی دانم چکار کنم احساس میکنم وجودم فقط برای عزیزانم دردسر است.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

سلام. وقت بخیر
اینکه بارها سعی داشته اید صاحب فرزند شوید و به دلایلی این اتفاق نیفتاده بسیار ناراحت کننده و سخت است. خود سقط جنین هم به لحاظ جسمانی و هم به لحاظ روحی تجربه دشواری است و طبیعی است که باعث ناراحتی شما شده باشد. در عین حال هم در دین و هم به طور کلی در اصول معنوی آورده شده است که هر رویداد و تجربه ای که در زندگی ما رخ می دهد، حکمتی دارد و علی رغم اینکه شاید برای ما سخت یا دردناک باشد، پیامدهای مثبتی برای ما دارد که شاید از آن ها آگاه نباشیم یا متوجه آن نشویم.

به لحاظ چالشی که در یادگیری با آن مواجه شده اید، در نظر داشته باشید که هیچ شخصی نیست که قدرت یادگیری نداشته باشد، شاید شما هنوز راهی که از آن طریق بتوانید مطالب را یاد بگیرید، پیدا نکرده اید و اگر تلاش کنید این راه را پیدا کنید، حتما موفق می شوید. اینکه شما می گویید هوش بالایی ندارید نمی دانم بر چه مبنایی است.اگر آزمون هوش روان شناسی معتبری داده اید یک مسئله است و اگر صرفا دیدگاه خودتان یا اطرافیانتان است، مسئله دیگری. اول اینکه هوش در تعاریف جدید  یک مفهوم چندگانه است و مثلا ممکن است شما هوش ریاضی تان قوی نباشد ولی هوش درون فردی تان زیاد باشد. دوم اینکه بر فرض صحیح بودن ذهنیت شما، پشتکار و تلاش همیشه بر هوش برتری دارد و اگر شما برای خودتان هدف متناسبی مشخص کنید و برای رسیدن به آن تلاش کنید، به نتیجه می رسید.
در خصوص مسئله کمرویی مطالعه کتاب (( غلبه بر کمرویی)) اثر پل ژاگو توصیه می شود. برای اصلاح تصور منفی که از خودتان دارید و تقویت عزت نفستان  استفاده از کمک  مشاور یا روان شناس توصیه می شود.