همسرداری

سلام من فردی بسیار مرتب ، وسواس به تمیزی و عجول می باشم ، از اداره که میام بیرون زنگ میزنه که خانمم خانه را جم و جور کنم که عصبی نشم که همیشه خدا من پشت و گوش می ندازه و من میرسم خانه خسته و کوفته باید بهش کمک کنم که جم و جور کنه در صورتی که از خواب بیدار میشه تا من بیام کلا بیکاره ...تقریبا همه کار ها رو باید بهش بگی وگرنه بلند نمیشه مثلا پاشو ظرف بشور، لباساتو بشور ، بچتو بشور، از اتاق خواب هم هیچ خبری نیست تا من بگم یعنی بیخیال عالمه ‌. چکار کنم که خانم و بچم ازم حساب ببرند

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت مرد شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
حساب بردن يعني چي؟
يعني اون ها ازتون بترسند؟ تحت فرمان شما باشند؟
به نظرتون اين نوع رابطه يك رابطه سالمه كه ما به بقيه دستور بديم؟ يا اجازه بديم ديگران خودشون انتخاب كنند؟
اينكه همسرتون خودانگيخته به خودشون برسن و كارها رو انجام بدن بهتره يا اينكه بهشون ديكته بشه؟!
زندگي زناشويي يعني اينكه ما به هم كمك كنيم تا تكميل بشيم
پس بهتره با كمك كردن و راهنمايي و تشويق ادم ها رو به سمت بهتر شدن و مسيوليت پذير شدن سوق بديم نه فضايي ايجاد كنيم كه محيط خونه بجاي محيطي ارامش بخش، يك محيط تنش زا باشه
قطعا همسرتون با شما دچار يك لجبازي شده و اينجوري داره خشمش رو نشون ميده
بهتره براي داشتن يك رابطه سالم از زوج درمانگر كمك بگيريد