جوش شبیه تاول

سلام دختر من شش سالشه روی انگشت وسط و انگشتر انگشتر یه جوش ریز زده نمیدونم چیه میگم نکنه گال یه دونه هم روی مچش شبیه خورده شدن یا نیش هست میخواستم ببینم گال یا چیز دیگه ای هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست گرامی در دنیای مجازی بنده چگونه تشخیص بدهم چه جوشی و مشکلی هست،این مساله نیاز به دیدن و بررسی دارد،به دکتر پوست نشان دهید.