تاول گوشتی روی هاله قهوه ای سینه

سلام. من بچه ۴ ماهه دارم که بهش شیر میدم. چند روزه یه تاول گوشی روی  قسمت تیره سینه چپم بیرون زده که بزرگتر از روز اولش شده درد و خارش و سوزش نداره اما ظاهر بدی داره. چیکار کنم علتش چیه؟ برای بچم خطر نداره؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار / پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکل جدی وجود ندارد اما اگر این تاول بزرگ تر شد و یا درد داشت باید به پزشک مراجعه نمایید تا معاینه شود موفق باشید.