حس نکردن ضربه ی درد سر وگریه نکردن

دخترم دو ساله ونیم هستش وقتی سرش ضربه میخوره هیچ حسی نمیکنه بعضی وقتا ورم هم میکنه ولی هیچ گریه ای نمیکنه بعضی وقتا دستش ضربه میخوره گریه میکنه ولی سرش هیچ واکنشی نمیده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

جای نگرانی وجود ندارد خیلی از بچه ها مداوم می‌خورند زمین انگار نه انگار،خیلی بامزه و بانمک هستند و من گاها وقتی میبینم جای اونها درد میکشم اما میبینم مثلا بچه ای از مبل میوفته و خیلی راحت بلند میشه یه نگاه میکنه خودشو میتکونه و براهش ادامه میده😄پس مراقبش باشید و جای نگرانی وجود ندارد.