پسر ۱۰ ماهم چند روزه خوب شیر نمیخوره. همش سعی میکنه از بغلم فراتر کنه جیغ میزنه وگریه میکنه چیکار کنم?
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی دلایل متفاوتی وجود داره توصیه می کنم ماساژ بدید از جای ساکت و خلوت برای دادن شیر استفاده کنید و بین وعده های غذا بدید شاید زیاد سیره و تمایلی به خوردن شیر نداره و اگه ادامه دار شد با پزشک مشورت کنید