پسرداییم خواستگارم بوده بهش بگم یانه

سلام ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا ذهنم مشغول شده،، من به تازگی با (پسردایی مامانمم)به قصد ازدواج باهم اشنا شدیم ولی فعلا کسی خبر نداره،، قبلااا زنداییم به مامانم گفته بود که برای پسرداییم بیان خواستگاری( درحد پیشنهاد بوده رسمی که بیان خونه نبوده) با پسرداییم دوست اینا هم نبودم ، حالا بنظرتون من این مسئله رو باید به پسردایی مامانم بگم؟؟ چون فامیل هستن میترسم بعدا بفهمه بگه چرا نگفتی ،، نمیدونم باید چیکار کنم  لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

دوست عزیز؛ متاسفانه به طور دقیق متوجه پرسشتون نشدم.
اینطور که متوجه شدم پرسش این هست که با مادرتون موضوع پسر دایی و خواستگری ایشان را مطرح کنید یا خیر؟ بله با خانواده مطرح کنید که خواستگاری دارید که دست بر قضا آشنا هم هست و با نظر و موافقت آنها به مدت 6 ماه با یکدیگر رفت و آمد کنید تا بیشتر آشنا شوید و حتما مشاوره پیش از ازدواج هم داشته باشید.