با سلام مجردم 27 سالمه

حدودد یکماه قبل بعد از انجام سونوگرافی متوجه وجود فیبروم ساب سروزال به ابعاد 51*80 میلیمتری شدم در شهرستان خودمون به چند دکتر مراجعه کردم و همه به دلیل بزرگ بودن  و نبود دستگاه لاپاراسکوپی فیبروم جراحی باز رو انجام میدن و میگن جراحی به روش لاپاراسکوپی ریسک زیادی داره و شاید باعث پاره شدن رحم بشه

سوالم اینه که ایا واقعا لاپاراسکوپی رحم انقد ریسک بالایی داره حتی اگر در تهران انجام بشه؟اگر عمل باز انجام بشه در اینده برای بارداری مشکلی به وجود نمیاد مثل چسبندگی؟

و اینکه یکی از پزشک ها برای من امپول دکاپپتیل قبل از عمل تجویز کردن ایا تزریق ان با توجه به عوارض هایش  مشکل جدی ایجاد نمی کند؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام لاپاروسکوپی بهتر است