بلاتکلیف در رابطم

سلام و خسته نباشید به مشاوره عزیز من ۲۳سالمه ۴سال با اقایی رابطه داشتم ایشون اولین دوست پسر من بودن و دوست دارن بچگیم ۳سال هم قبل از دوستی حرف میزدیم باهم ولی ایشون قبل من دوست دختر اینا داشت اما بیشترینسون۲ماه دووم داشت تا این که دوست شدیم باهم و رابطه سالمی هم باهم داشتیم اما سر موضوعی ک پیش اومد ایشون کات کردن من با ایشونو و خواهرشون رفتم بیرون و خیلی خوشحال بودن ک رفتیم بیرون و خیلی ذوق داشتن و اما خانوادم فهمیدن ناراحت شدنو من به ایشون گفتم ایشونم حقو به خانوادم دادن اما خانوادم بعد گفتن ۴ساله باهمین بیرون رفتنو کم کنینو معلوم نیست چی میشه و ۴سال دیگه باهم باشین بازم هیچی به هیچی نمیشه نه تو اجازه میدی کسی بیاد تو زندگیت نه اون اقا منم همرو گفتم به دوست پسرم گذشتو بعد چندروز کات کردن برای اولین بار دوماه حرف نزدیم تا عید  زنگ زدمو ایشون انقد خوشحال شدن ک نمیتونم براتون توصیف کنم چندروزم گذشت حرف میزدیم مثل قبل اما گفت اگه باهم باشیم بازم این مشکلات هست منم سعی کردم با این قضیه کنار بیام و بلاک کردمش از همه جا ولی ایشون بلاکم نکرد و گفتم دیگه به برگشت هم امیدوار نباشیم یچیزی هم بگم ایشون از من خیلی مطمن بود که همیشه هستم چتامونم پاک کردم دو طرف روزای سختمو میگذروندم ۵روز بعد این ماجرا دیدم زنگ زده بهم شمارش تو گوشیم افتاده بود منم بعد ۵ساعت بهش زنگ زدم ولی جواب نداد الانم ۴روز گذشته خبری نیست واقعا نمیدونم چی کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر براتون سخته بخصوص كه تجربه احساسي اول هميشه پررنگ هست
وقتي ايشون با صحبت هاي شنيده عقب نشيني كردن يعني هنوز فرد مسئوليت پذيري نيستن و تعهدي بر اين رابطه ندارند و قصدي بر جدي شدن هم ندارن اينكه شما فاصله بگيريد شايد باعث بشه كه ايشون در نبود شما تصميم بگيرند.
اما اينكه شما مدام پيگير باشيد و اين اطمينان رو بديد كه هميشه هستيد تلاشي از سمت ايشون صورت نميگيره
بهتره پيگير نشيد و اگر تماسي هم از سمت ايشون بود كاملا عادي باشيد بدون عنوان كردن دلتنگي يا چراي اين رفتار
در اين زمان روي مهارت هاي فردي خودتون و شناخت خودتون كار كنيد .