در ازدواجم به بن بست رسیدم چکارکنم تاازهمسرم راحت بشم

سلام متاسفانه بااینکه باعشق ازدواج کردیم ولی چون دوپسرداره،همیشه بخاطرشون بهم توهین میکنه ودعوام میکنه ودلمومیشکونه،الان خیلی پشیمونم ولی نه راه پس دارم ونه راه پیش چون خانواده ام موافق ازدواجمون نبودند و باکلی دردسر دعوا باهم ازدواج کردیم

کلا دوست ندارم دیگه باهاش بمونم لطفا علل و راه های درمان رونگید

فقط خواستم بگم نمیدونم چکارکنم

اونی نبود که فکرشومیکردم

ولی قدرت مالی هم ندارم تاازش جدابشم و خودم زندگی کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اينكه با عشق ازدواج كرديد يعني از قبل شناخت داشتيد از ايشون چي شد كه الان دو فرزند رو عامل توهين هاي ايشون ميدونيد !
اگر اينجا نوشته ايد قطعا دنبال راهكاري هستيد
اوني كه انتخاب ميكنه ادامه بده يا تموم كنه فقط شماييد
اگر استقلال مالي نداريد سعي كنيد مستقل بشيد روي خودتون سرمايه گذاري كنيد يك شغل داشته باشيد و بعد از اون ميتونيد تصميم نهايي رو بگيريد .