سلام من 5سال پیش ازدواج کردم شوهرم قبلا ازدواج کرده بود و طلاق گرفته بود ازهمسرش کارگر بود و پس انداز نداشت بخاطراینکه سن من 26 بود قبول کردم و با ایشون ازدواج کردم ولی الان بخاطر اعتیاد از کار اخراج شده و من هم میخاهم ازایشون طلاق بگیرم درضمن اخلاق خوبی هم ندارد بشدت وابسته مادرش است به شدت اعصابم خورد است و همش دارم بخووم بدو بیراه میگویم که چرا با ایشون بااین شرایطش ازدواج کردم و برای گذشته ام که بیفکر بخاطر حرف مردم و ترس از بالارفتن سنم با این آقا که هیچ مورد اخلاقی خوبی ندارد ازدواج کردم غصه میخورم که دارم دیوانه میشم اگه راهنمایی کنین که چکار کنم که با آرامش بیشتر پیگیر کارهای طلاقم بسم ممنون میشم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز سن شما در حال حاضر هم زیاد نیست و دختران بسیاری هستند که از شما بزرگترند وهنوز ازدواج نکردند. فرایند طلاق وجدا شدن به خودی خود استرس وفشار روانی بالایی رو به هر دو طرف وارد میکنه پس باسرزنش خودتون این فشار روانی رو بیشتر نکنید انتخاب اشتباه شما بخاطر عدم تجربه وآگاهی شما بوده و جای امیدواری هست که زود متوجه شدید و فرزند ی هم ندارید که نگران آینده ومسائل مربوط به فرزند شوید به قول قدیمی ها ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست ما هیچ وقت پیشنهاد جدایی به زوجین نمیدهیم مگر اینکه جدایی اخرین راه باشد.اگر فکر میکنید میتوانید زندگیتان را تغییر دهید وایشان را دوست دارید که بهتره هر دو برای مشاوره اقدام کنید اگر تصمیمتان برای جدایی جدی هست فکر میکنید اخرین راهیست که برای شما مانده پیشنهاد میکنم با یک مشاور حقوقی(وکیل دادگستری) مشورت کنید . تا روند جداییتون سریعتر اتفاق بیفته و خودتان هم درگیر دادگاه بحث ودرگیری با همسرتان نشوید وبتوانید حق وحقوقتان را از راه قانونی بگیرید دوست عزیز شما بسیار جوان هستید . فرصت های زیادی در پیش رو خواهید داشت(منظورم گزینه برای ازدواج نیست) فرصت های شغلی وزندگی و.... موفق باشید