سلام خیتع نباشید .پسر پنج ماهه من در طول شبامه روز بین هفتصد تا هشتصد سی سی شیرخشک میخوره که در بیداری خیلی باید با بازی بازی بهش بدم بقیه رو در خواب میخوره...وزنش ۷۸۰۰ هست و وزن تولدش ۳۷۰۰ بوده...چرا انقدر بی میل میخوره ؟و اینکه این میزان شیر کافیه واسش؟پسرم شیر منو نخورد از اول
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

ضمن عرض سلام با توجه به این که وزن گیری پسرتان خوب می باشد می تواند گفت از لحاظ میزان شیر مشکلی ندارد