توروخدا راه حل بدید دلیلش چیه چه جوری قوت قلب بگیرم دوباره با اراده برا خواسته هم بجنگم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
تا نفهميد علت اين بي اراده شدن و اشفتگي چيه نميتونيد كاري كنيد يا دنبال راه حل جادويي باشيد
قوت قلب گرفتن با پيدا كردن ريشه مشكلات و تلاش براي حل اونا رخ ميده
چه اتفاقاتي رخ داده چي برشما گذشته كه دچار ناتواني شديد
با يك مشاور فردي صحبت كنيد با توضيح دادن اتفاقات با كمك ايشون باز هم ميتونيد ادامه بديد و با اراده جلو برويد .