رسپریدون و پریود لطفا جواب بدین

سلام من یه دختر یازده ساله دارم که عیدنوروز گذشته برای بار اول پریود شد و اخر همون ماه به خاطر بیش فعالی شروع کردیم با نظر پزشک نصف صبح نصف شب رسپریدون مصرف کنه.

از عید پارسال که یه بار پریود شد دیگه پریود نشده و الان خوندم که احتمالا مال رسپریدونه.رسپریدون واسش خوب بوده و راضی هستیم ولی سوالم اینه

ایا این توقف پریود در اثر مصرف قرص مشکلی برای بدنش یا ایندش ایجاد نمیکنه.ایا بد نیست که پریودشو قطع کرده؟

ایا اشکالی داره حالا یکی دوسالی دیرتر پریود بشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مشکلی ایجاد نمی کند .

ممکن است پریود نشدن مربوط به قرص نباشد و علل دیگری داشته باشد . اگر تا یک سال دیگر پریود ها شروع نشد جهت بررسی علت مراجعه کنید .