سلام من اختلال حواس دارم آسنترا۱۰۰ و گاهی اوقات جینکوتیدی مصرف میکنم اما تاثیر نداره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اين داروها زير نظر دكتر هست و دكتر تجويز كرده يا سر خود مصرف ميكنيد ؟اگر دكتر تجويز كرده بهتره با روان پزشك صحبت كنيد و از عدم تاثيرش بگيد و اگر سر خود هست حتما پيش پزشك برويد گاهي اوقات اضطراب ميتونه به صورت حواس پرتي يا فراموشي موقت خودش رو نشون بده حتما با دكتر صحبت كنيد .