ترشحات رقیق بسیار زیاد

سلام من ۳ماهه ازدواج کردم زمان رابطه بوی خوبی احساس نمیکردم بعد پیش خودم گفتم ک شاید عفونت باشه با دود عنبرنسا خوب شه و چند باری این کارو کردم و دود دادم ب واژن و الان انقد ترشحات سفید و زردم زیاد شده و رقیق هستش عین آب ک مجبورم شورتمو هر ۱ ساعت عوض کنم چیکار کنم ب نظرتون.در ضمن باردار هم نیستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانسجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام عزیزم حتمابایدمعاینه بشین ونسبت به نوع عفونتتون دارومصرف کنید
این درمانهای سرخودخطرناکه عزیزم