سلام. ممنونم ازلطف همیشگی شما. هفته 26 بارداری هستم. تقریبا از ماه دوم سوم ترشح آبکی  دارم. فقط وقتی که از خواب بیدار میشم البته نه هر روز. هفته ای یکبار حدودا.گرم نیستش. یهو خارج میشه و خیلی خیلی رقیق هست. سفید هست و بیرنگ نیستش. خیلی کم چسپنده ست. گاهی هم تا دوسه روز ترشحی ندارم خیلی میترسم از کیسه آب باشه. طبیعیه بنظرتون؟؟

هفته 18حجم کیسه آب 8 بود خیلی کم آب میخوردم روزی یکی دو لیوان. پزشکم آب خوردن رو پیشنهاد کرد. ده روز بعد مجدد سونو رو تکرار کردم حجم 10بود و پزشکم گفت مشکلی نیست.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

ادرار کنید و از یک پد بهداشتی استفاده کنید اگر بعد از سرفه و یا عطسه خیس شدید نشانه نشتی کیسه آب است در غیر اینصورت ترشحات طبیعی واژن است. شب خوش