افسردگی مدرسه

سلام خسته نباشید

صبح ها که مدرسه میرم انگار دارم با پاهای خودم میرم زندان ؛ توی مدرسه گوشه گیر شدم و توی زندگی عادی هم به شدت کم حرف و گوشه گیر شدم

اصلا امید به آینده ندارم و احساس میکنم اختیاری از خودم ندارم ؛ می دونم که بدون درس خودندن به جایی نمیرسم ولی دیگه نمی تونم خیلی وقت ها هم به خودکشی فکر میکنم😓😓

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم درك كنم چقدر برات سخته
اما چي شده كه مدرسه برات زندان شده قبل از اون چطور بود ايا اتفاقي رخ داده چيزي باعث اين غم و سكوت شده كه به خونه هم رسيده همه ما با توجه به شرايط فعلي روزهاي سختي رو تجربه ميكنيم و مهم ترين چيز اينكه كه بتونيم از خودمون مراقبت كنيم اينكه فكر خودكشي داري نگران كننده هست و لازمه حتما با يك مشاور نوجوان صحبت كني .