با سلام ... طی شاید ده سال اخیر موهام کم پشتتر و نازکتر از قبل شده بود با مشورت پزشکم سه ماهی هست که دارم قرص اکوفان و ویتامین اچ میخورم .. تا کی باید ادامه بدم قرصهامو ؟ ریزش موهام بهتر شده طی این مدت یعنی نرماله. وبعد اینکه چند وقت قبل ازمایش نوشت دکترم که هم چربی خونمو چک کنم چون بالا بود و قرص میخوردم و هم یه چک اپ ساده .. که نتیجه ازمایش خونم نشون میده اهنم 160 و بالاست و از اون طرف تری گلیسیریدم پایینتر از حد نرماله ... ایا دلیلش میتونه مصرف قرصهایی باشع که گفتم البته شش هفته هم امپولهای بپانتین و بیوتین زدم به مشورت پزشکم ... اینا تاثیر داره روی جواب ازمایشم؟
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام قرصهای ضد چربی خون که خورده اید عامل کاهش TG است. بهتر است رژیم غذایی متعادلی داشته باشید. دکتر پیام فرح بخش