سلام دوستان کسی هست که مثل من آگه مریض بشه تا چند وقت بعدش حالت های افسردگی رو داشته باشه،یا مثلا بترسه از اینکه دوباره دچار بیماری بشه؟در ضمن من وسواس فکری دارم:( توروخدا آگه کسی مثل من هست بگه تا بتونیم به هم کمک کنیم:(((
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سللام دوست عزیز ممنون که سوالتان را با ما در میان گذاشتید سوال شما خیلی کلی هست و نیاز به اطلاعات بیشتری هست فرمودید وسواس فکری دارید ایا این نظر شخصی شماست یا متخصص و روانشناس این بیماری را در شما تشخیص داده ؟ واگر اینطور هست ایا دارو مصرف میکنید ؟ مریضی که بهش اشاره میکنید بیشتر از چه نوعی هست مثلا اگر سرمابخورید هم میترسید دوباره سرما بخورید یا ترس از یک بیماری خاص مدنظرتان هست چندسالتونه . متاهل هستید یا مجرد؟ رابطه تان با اطرافیان وخانوادتان چطور هست کسی در اطرافیانتان رفتار مشابهی مثل شما دارد