زگیل تناسلی یا منگوله پوستی؟

سلام من یک ماهه ی چیزایی خوشه ای روی واژنم درومده نرم هستش و درد هم نداره. دکتر زنان رفتم اول گفت زگیل تناسلیه اما بعد ک جواب پاپ اسمیر اومد و منفی بود گفت احتمالا اینا گوشت اضافه هستش. البته من پاپ اسمیر معمولی داده بودم اما خود دکتر گفت اگر چیز مشکوکی وجود داشت تو آزمایش بهمون میگفت و باید آزمایش تخصصی hpv رو ازت میگرفتیم اما الان هیچی نیست، اما همچنان داره خیلی ریز ریز کنار هم در میان .رنگش هم صورتیه . میخاستم ببینم با پماد میشه درمانش کرد؟ و آیا احتمال داره زگیل تناسلی باشه علی الرغم منفی بودن جواب آزمایش؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

به احتمال زیاد زگیل است . جهت انجام ازمایش HPV و درمان مناسب مراجعه کنید .