با سلام و خسته نباشید. سه هفته هست که برای بارداری دارم اقدام میکنم. دو، سه روز پیش تایم تخمک گذاریم بود. دیروز یه فشار عصبی بهم وارد شد و بشدت باعث حرص خوردن و عصبی شدنم شد. از صبح تا حالا زیر دلم سمت راست شکمم یه قسمت کوچیک احساس درد و گوله شدن دارم. میخواستم ببینم علت چی میتونه باشه؟! آیا ربطی به بارداری داره ؟! چکار باید بکنم‌؟! آیا اگه باردار باشم با توجه به زمان تخمک گذاریم سونو و آزمایش چیزی رو نشون میده ؟!

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه  به شرح حال شما احتمال بارداری وجود دارد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید موفق باشید.