من 20سالمه و تو سن 16/سالگی با شوهرم که پسر خاله ازدواج کردم و خیلی سختی کشیدم خیلی زیاد و الان مشکلم اینه که شوهرم تهران کار می‌کنه و خودم شهرستان پیش خانوادم خودم اونا حواسشون بهم هست ولی من از دورن احساس خوشبختی ندارم فک میکنم تو انتخاب همسر اشتباه کردم علت دوری از شوهرم  نبودن آشنا تو تهران و اینکه  کرایه خونه کرانه و شوهرم نمیتونه اینجا شغل خوبی داشته باشه  شوهرت میگه طاقت بیار مبارکه پیش خودم ولی من کلا انگار از زندگی سرد شدم و گیجم نمی‌دونم چیکار کنم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
بهترين راه اينكه با همسرتون صحبت كنيد و ايشون رو متوجه شرايط خودتون بكنيد شايد ضروريه زودتر اين ذوري رو تموم كنن و در كنار براي خودتون از اين فضا استفاده كنيد و كارهايي براي رشد خودتون انجام بديد كلاس بريد سعي كنيد حرفه ايي ياد بگيريد يا كار كنيد كه هم استقلال مالي و هم اجتماعي به دست بياوريد در صورت بهتر نشدن حالتون حتما از  مشاور فردي كمك بگيريد .