ازدواج با باورهای غیرمنطقی

 من سه ساله ازدواج کردم با آقایی که دو تا پسر داره و خانمش چهار سال پیش بر اثر تومور مغزی فوت کردن. بچه ها در سن ازدواج هستن و هر دختری را انتخاب میکنن فقط از روی دلسوزی که فلان دختر خانوادش اذیتش کردن میخوام آزادش کنم. یا فلان دختر باباش حالش خوب نیست میخوام از این شرایط درش بیارم. من خیلی نگرانم به این وضع انتخاب اصلا از روی منطق نیست خیلی هم تلاش کردم  نظرش به ازدواج منطقی باشه عوض نمیشه. دیگه میخوام بیخیال شم چون خودم عصبی شدم. نظرتون راجع به این موضوع چیست؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 42 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

این احساس مسئولیت شما نسبت به آینده‌ی فرزندان همسرتون قابل تقدیر هست. همونطور که فرمودید، احساس ترحم و نقش ناجی رو ایفا کردن، انگیزه‌ی صحیحی برای انتخاب همسر و ازدواج نیست. سن و شرایط پسران‌تون رو ذکر نکردید. می‌تونید درباره‌ی ازدواج، کتاب یا کارگاه مناسبی رو بهشون پیشنهاد بدید. و اگر برای ازدواج با فرد خاصی قصد اقدام دارند، پیشنهاد بدید برای مشاوره‌ی پیش از ازدواج به صورت حضوری مراجعه کنند تا با بررسی فاکتورهای مهم برای ازدواج و چالش‌هایی که در رابطه‌شون ممکنه باهاش روبرو بشن، به نگرش منطقی‌تری دست پیدا کنند. وقتی خودشون به صورت غیر مستقیم و از طریق فرد بی‌طرفی مثل یک مشاور، به اهمیت این مساله پس ببرند، احتمال اینکه کمتر گارد بگیرند و بیشتر بهش فکر کنند بالاتر میره.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون