پسرم اسهاله بیشتر اوقات ، چه خوراکی هایی رو باید ار رژیم غداییم حذف کنم؟ امروز 40 روزش شده و زایمان طبیعی هم داشتم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام خیلی از دلایل وجود داره اگر شیر لبنیات استفاده می کنید ، به شیر حساسیت داشته باشه اگر زیاد استفاده می کنید یا ترکیباتی مثل الو و انجیر یا سبزیجات یا میوه جات در حد زیاد استفاده میشوند اینا رو شیر تاثیر میزاره و باعث مشکلاتی برای کوچولوتنم بشه